جمعه 28 آذر 1404

flag
  • 1397/07/21 - 08:13
  • تعداد بازدید : 164
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از 49 هزار مورد بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده خام دامی در خوزستان

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان از انجام 49 هزار و 631 مورد بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده خام دامی در استان طی شش ماه ابتدای سال جاری خبر داد.

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان از انجام 49 هزار و 631 مورد بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده خام دامی در استان طی شش ماه ابتدای سال جاری خبر داد.

دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: نظارت بر واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اداره کل دامپزشکی است وکارشناسان این اداره همواره به طور مستمر بر نحوه فعالیت این واحدها نظارت می کنند.

دکتر کنارکوهی گفت: کارشناسان دامپزشکی ضمن بازرسی از واحدهای عرضه فرآورده های خام دامی، نکات بهداشتی در زمینه تهیه و نگهداری گوشت قرمز،گوشت سفید و… را به متصدیان مراکز صنفی متذکر می­شوند و در صورت مشاهده موارد تخلف، برخورد قانونی و لازم را با واحد صنفی خواهند داشت.

کنارکوهی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون به صورت مستمر از مراکز تولید، عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی بازرسی صورت گرفته  و طی شش ماهه نخست سال جاری ، 447 هزار و 905  کیلوگرم فرآورده خام دامی معدوم و بیش از 17 هزار مورد تذکر به واحدهای عرضه فرآورده خام دامی داده شد.

وی همچنین افزود: تاکنون 287 واحد صنفی به دلیل تخلف بهداشتی و عرضه مواد خارج از شرایط لازم به مراجع قضایی معرفی شده اند.

مدیر کل دامپزشکی استان خوزستان عمده این بازرسی ها را شامل نظارت بر تاریخ تولید و انقضا، بهداشت مراکز عرضه، حفظ سرمایش مواد، شرایط نگهداری فرآورده ها و دارا بودن مجوزهای لازم دامپزشکی عنوان کرد و بیان کرد: تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی از مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری هاست و شهروندان باید فرآورده های مورد نیاز خود را از مرکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تأمین کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 817
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور