انجام بیش از 8 هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی خوزستان
مدیرکل دامپزشکی خوزستان از انجام 8 هزار و 907 مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ماه گذشته خبر داد.
_5321.jpg)
دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 8 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل قصابی، مرغ فروشی، سردخانه نگهداری، رستورانها و دیگر اماکن در سطح خوزستان انجام شده است که در پی این بازدیدها حدود 34 تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط شده است.
وی افزود: کارشناسان دامپزشکی به منظور اطمینان از سالم بودن فرآوردههای خام دامی به طور مستمر بر تمامی مراحل تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی در خوزستان نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف از سوی واحدهای صنفی، واحدهای متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده میشوند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان نظارت بر مراکز تولید، استحصال، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی را از وظایف ذاتی دامپزشکی برشمرد و بیان کرد: با توجه به انجام نظارتهای دقیق بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر کشتارگاههای دام و طیور خوزستان، تهیه فرآورده خام دامی مورد نیاز از مراکز معتبر و مجاز ضامن سلامتی خواهد بود .
وی توصیه کرد: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشتهای بسته بندی شده، از خرید گوشت و مرغ فاقد بستهبندی خودداری کنند.