پنجشنبه 27 آذر 1404

flag
  • 1397/11/17 - 11:22
  • تعداد بازدید : 443
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام بیش از80 هزار بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های دامی

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان از انجام 80هزار و 865 مورد بازرسی از مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی طی ده ماهه امسال خبر داد.

دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 80 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل قصابی، مرغ فروشی، سردخانه نگهداری،رستوران ها و ...در سطح استان صورت گرفته است که از این تعداد حدود 466  تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی ضبط شد.

وی تعداد پرونده های معرفی شده به مراجع قضایی را 509 مورد اعلام کرد و افزود: کارشناسان دامپزشکی به منظور اطمینان از سالم بودن فرآورده های خام دامی به طور مستمر بر تمامی مراحل تولید، نگهداری، حمل و نقل و عرضه فرآورده های خام دامی در خوزستان نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف از سوی واحدهای صنفی به مراجع قضایی ارجاع داده می شوند.

کنارکوهی با اشاره به نظارت های مستمر بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه و همچنین کشتار گاه های دام و طیور گفت: طی 10 ماهه سالجاری حدود 641 هزار لاشه کشتاری دام و حدود 16 میلیون قطعه طیور کشتار شده، مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت.

وی نظارت بر مراکزتولید، استحصال، نگهداری و عرضه فرآورده خام دامی را از وظایف ذاتی دامپزشکی بر شمرد و بیان کرد: با توجه به انجام نظارت های دقیق بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر کشتارگاه های دام و طیور استان، تهیه فرآورده خام دامی مورد نیاز از مراکز معتبر و مجاز ضامن سلامتی خواهد بود .

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشت های بسته بندی شده، از خرید گوشت و مرغ فاقد بسته بندی خودداری کنند.



  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 5979
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور