• 1398/01/10 - 11:35
  • تعداد بازدید : 353
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیر کل دامپزشکی خوزستان از نحوه کشتار دام های وارداتی

مدیر کل دامپزشکی خوزستان در جریان بازدید از نحوه کشتار دام های وارداتی در کشتارگاه صنعتی دام خرمشهر گفت: تولید تمام فراورده های خام دامی در این استان از مزرعه تا سفره ی مصرف کنندگان تحت کنترل بهداشتی و نظارت دامپزشکی قرار دارد و یکی از حوزه های مهم عملکردی دامپزشکی حوزه نظارت بر کشتار دام های وارداتی در کشتارگاه دام می باشد.

دکتر مصطفی کنارکوهی افزود: این نظارت ها در سطوح مختلف از جمله کشتارگاه های دام توسط دامپزشکان ناظر انجام می شود تا از خروج بهداشتی و کنترل شده محصول نهایی اطمینان حاصل شود.

دکتر کنارکوهی تامین سلامت گوشت و فرآورده‌های خام دامی را از وظایف مهم دامپزشکی عنوان کرد و ادامه داد: سلامت غذایی از اهمیت ویژه‌ای در سلامت افراد جامعه برخوردار است به طوری که آلوده بودن مواد غذایی موجب به خطر افتادن سلامت انسان می شود و در همین راستا دام های وارداتی بعد از تخلیه از کشتی در بندر امام خمینی (ه) در کشتارگاه صنعتی دام خرمشهر کشتار شدند و کارشناسان دامپزشکی با استقرار در کشتارگاه دام بر تمام مراحل کشتار آن ها نظارت بهداشتی دارند.

این مسئول با اشاره به فرآیند پیش سردگذاری لاشه ها که در تمام کشتارگاه ها انجام می شود به مردم اطمینان داد که انجام صحیح و کامل دوره پیش سردگذاری در کشتارگاه ها سبب می شود، اجرام بیماری زا در لاشه ها از بین برود.
کنارکوهی با تاکید بر آنکه محصول شناسنامه دار، نشانه نظارت کامل است، از مردم خواست هنگام خرید به مهر و نشانه لاشه دقت کنند و از ذبح دام غیرمجاز خودداری کنند.

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 8147
کلمات کلیدی
لینک کوتاه