• 1398/06/30 - 10:54
  • تعداد بازدید : 481
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری جلسه اجرای طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خوزستان

جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان خوزستان با حضور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان، نمایندگانی از استانداری، پشتیانی امور دام،سازمان صمت و جهاد کشاورزی و ... در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در این جلسه طبق دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور مقرر شد، طرح ملی ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از ابتدای مهر امسال اجرائی شود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان دکتر عبدالله محمد حسنی  هدف از اجرای این طرح را توسعه کشتارگاه های صنعتی طیور،رتبه بندی واحدهای تولید و بسته بندی گوشت مرغ،بازرسی و کنترل بهداشتی کشتارگاه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی برشمرد.

دکتر محمد حسنی بیان کرد: ایجاد بستر رقابتی بهداشتی در میان تولید کنندگان،رتبه بندی کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی فرآورده های خوراکی مرغ، کاهش ضایعات و جلوگیری از فساد مرغ،بهبود بار میکروبی و افزایش عمر ماندگاری فرآورده استحصالی از مرغ و ... از جمله برنامه و اهداف این طرح می باشد
وی با بیان اینکه کشتارگاه های طیور به سه گروه B، A و  +A طبقه بندی می شوند افزود: +A بهترین رتبه محسوب می‌شود و این اقدام ملی برای امنیت غذایی کشور و بهداشتی شدن مرغ‌های تولیدی موثر است و با رعایت دقیق مسائل بهداشتی و رتبه‌بندی کشتارگاه‌ها، بازار‌های صادراتی جدیدی برای این محصول ایجاد خواهد شد.

 

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 243824
کلمات کلیدی
لینک کوتاه