جمعه 28 آذر 1404

flag
  • 1397/02/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 120
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه هماهنگی مسئولان فنی مراکز مایه‌کوبی دام و طیور در خوزستان

جلسه‌ای با حضور مسئولان فنی مراکز مایه‌کوبی وابسته و مستقل دام و طیور در اداره کل دامپزشکی خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، این جلسه با دستور کار ارزیابی مراکز مایه کوبی وابسته و مستقل و بررسی معظلات و مشکلات پیش رو تشکیل شد.



رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی خوزستان با اشاره به نقش و اهمیت واکسیناسیون در سلامت دام ، از مراکز مایه کوبی خواست تا در طرح های مختلف واکسیناسیون مشارکت بیشتر و بهتری داشته باشند زیرا دام سالم ضامن سلامت افراد جامعه است.



دکتر محمد گودرزی در ادامه پیرامون نحوه واکسیناسیون، نحوه گزارش گیری، بازرسی های مایه کوب ها،ثبت اطلاعات در سیستم  GIS  و ...مطالب و تذکراتی ارائه نمود.



رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی خوزستان دکتر بهمن جوشن نیز بر  ثبت اطلاعات در سیستم GIS  واجرای صحیح و سریع طرح های واکسیناسیون تاکید کرد تا پایش بیماری ها به سرعت انجام گیرد



در پایان اعضا جلسه خواستار رفع مشکلات پیش رو از جمله جلوگیری از فعالیت افراد غیر مجازدر این حوزه کاری،بازنگری تعرفه ها و لزوم انجام بررسی کیفی و رتبه بندی مراکز مایه کوبی شدند.



 




 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 50717
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور