برگزاری دوره آموزشی برای متصدیان رستورانها و آشپزخانه ها
اداره دامپزشکی شهرستان شوش یک دوره کلاس آموزشی ترویجی برای متصدیان واحدهای صنفی و رستوران داران این شهرستان برگزار کرد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوش اعلام کرد: کلاس آموزشی ترویجی در خصوص نگهداری گوشت در سردخانه و نحوه نگهداری آن برای متصدیان واحدهای صنفی رستوران داران و آشپزخانه داران در شهرستان برگزار شد.
دکتر محمد رضا مشکی زاده گفت:در این کلاس افراد با نحوه نگهداری و مصرف فرآورده های خام دامی، روشهای پیشگیری و کنترل بیماریهای مشترک انسان و حیوان بویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آشنا شدند.
نظر دهید