جمعه 28 آذر 1404

flag
  • 1397/06/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در شهرستان رامهرمز

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز از برگزاری کلاس آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی در محل شبکه دامپزشکی خبر داد.

دکتر بهروز حقیقی گفت: هدف از برگزاری کلاس های آموزشی، ارتقاء سطح آگاهی افراد و آموزش روشهای نوین در پیشگیری از بروز و انتشار بیماریهای مشترک بین انسان و دام و همچنین نحوه تهیه، توزیع، حمل و عرضه انواع فرآورده های خام دامی در گروههای هدف می باشد.

حقیقی بیان کرد: این کلاس ها با حضور 12 نفر از متصدیان مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت کارکنان شاغل در آن واحد برگزار شد



وی همچنین تصریح کرد :تهیه انواع فرآورده های خام دامی اعم از گوشت قرمز و سفید و تخم مرغ از مبدا مشخص و مورد تایید دامپزشکی، حمل، نگهداری و عرضه این محصولات در شرایط بهداشتی باعث ارتقاء کیفیت بهداشتی کار، جلوگیری از بروز و انتشار بیماری های قابل انتقال از دام به انسان و همچنین رضایت مشتریان از اینگونه واحدهای عرضه اعم از قصابی ها و سوپر مارکت های عرضه کننده این محصولات می باشد.




  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51910
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور