شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1397/04/12 - 12:00
  • تعداد بازدید : 123
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر

کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر جهت کارکنان و سلاخان کشتارگاه دام برگزار شد

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شاغلین در کشتارگاه دام کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر برگزار گردید.



دکتر احمد علی معینی  افزود: کلاس آموزشی بهداشت دام و فرآوردهای خام دامی  و بیماریهای مشترک بین انسان و دام توسط کارشناسان دامپزشکی برای تعداد 19 نفر از کارکنان و قصابان با محوریت بیماریهای کیست هیداتید و تب هموراژیک کریمه – کنگو در محل کشتارگاه دام برگزار شد.



دکتر معینی اظهار داشت: شهروندان عزیز جهت خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر دامپزشکی روی لاشه توجه کرده و از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی  آن را تهیه نمایند.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51237
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور