برگزاری کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر
کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر جهت کارکنان و سلاخان کشتارگاه دام برگزار شد
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: جهت ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شاغلین در کشتارگاه دام کلاس آموزشی بهداشت گوشت در شوشتر برگزار گردید.
دکتر احمد علی معینی افزود: کلاس آموزشی بهداشت دام و فرآوردهای خام دامی و بیماریهای مشترک بین انسان و دام توسط کارشناسان دامپزشکی برای تعداد 19 نفر از کارکنان و قصابان با محوریت بیماریهای کیست هیداتید و تب هموراژیک کریمه – کنگو در محل کشتارگاه دام برگزار شد.
دکتر معینی اظهار داشت: شهروندان عزیز جهت خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر دامپزشکی روی لاشه توجه کرده و از مراکز مجاز و مورد تایید دامپزشکی آن را تهیه نمایند.
نظر دهید