شنبه 29 آذر 1404

flag
  • 1397/02/04 - 12:00
  • تعداد بازدید : 103
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری کلاس آموزشی ترویجی بهداشت مواد غذایی در شهرستان اندیمشک

جانشین اداره دامپزشکی شهرستان اندیمشک گفت: یک دوره کلاس آموزشی ترویجی بهداشت مواد غذایی بامنشاء دامی توسط اداره دامپزشکی شهرستان با حضور رئیس تعزیرات حکومتی و بازرس بهداشت محیط شبکه بهداشت و آموزش و کارشناس مسئول دامپزشکی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان برگزار شد.

 محمد حسین نادی پور منصوری افزود : این دوره آموزشی با موضوع ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام به خصوص تب کریمه کنگو  و نحوه ذبح شرعی دام از طریق فرآورده های خام دامی برای 34 نفر از قصابان و سلاخهای شهر  تشکیل گردید .



پور منصوری بیان کرد: در این جلسه توضیحات مبسوطی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی ، روش های شناخت محصولات پروتئینی سالم،شرایط حمل و نقل فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و عرضه ارائه شد .








 
  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 51455
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور