برگزاری کلاس آموزشی ترویجی بهداشت مواد غذایی در شهرستان اندیمشک
جانشین اداره دامپزشکی شهرستان اندیمشک گفت: یک دوره کلاس آموزشی ترویجی بهداشت مواد غذایی بامنشاء دامی توسط اداره دامپزشکی شهرستان با حضور رئیس تعزیرات حکومتی و بازرس بهداشت محیط شبکه بهداشت و آموزش و کارشناس مسئول دامپزشکی در سالن اجتماعات شبکه بهداشت شهرستان برگزار شد.
محمد حسین نادی پور منصوری افزود : این دوره آموزشی با موضوع ارتقاء کیفیت فرآورده های خام دامی و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام به خصوص تب کریمه کنگو و نحوه ذبح شرعی دام از طریق فرآورده های خام دامی برای 34 نفر از قصابان و سلاخهای شهر تشکیل گردید .
پور منصوری بیان کرد: در این جلسه توضیحات مبسوطی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی ، روش های شناخت محصولات پروتئینی سالم،شرایط حمل و نقل فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و عرضه ارائه شد .
نظر دهید