لاشه های کشتاری دام در هندیجان برچسب گذاری می شوند
رئیس اداره دامپزشکی هندیجان از اجرای طرح لیبل گذاری لاشه های کشتاری دام در این شهرستان توسط اداره دامپزشکی خبر داد.
دکتر مهران اکبری گفت: جهت ارتقا شرایط بهداشتی لاشه های کشتار شده در کشتارگاه و در نتیجه افزایش بهداشت گوشت توسط مصرف کنندگان ،الصاق لیبل (برچسب) بر روی لاشه دام صورت میگیرد.
دکتر اکبری افزود: بعد از بازرسی لاشه کشتاری و ضمائم آن و ممهور نمودن لاشه به مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی، لیبل ( برچسب ) که حاوی اطلاعات دام ذبح شده از قبیل نوع دام، جنس، تاریخ ذبح و انقضاء مصرف لاشه می باشد بر روی لاشه الصاق می گردد.
وی افزایش آگاهی مردم از کیفیت گوشت مصرفی وخریداری شده، افزایش و ارتقای سطح بهداشت جامعه، جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام و بهبود روند بازرسی را از مزایای این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: طرح مذکور با استقبال قصابان و سلاخان و مصرف کنندگان و مسئولین شهرستان مواجه شده است.

وی افزایش آگاهی مردم از کیفیت گوشت مصرفی وخریداری شده، افزایش و ارتقای سطح بهداشت جامعه، جلوگیری از کشتار غیر مجاز دام و بهبود روند بازرسی را از مزایای این طرح عنوان کرد و اظهار داشت: طرح مذکور با استقبال قصابان و سلاخان و مصرف کنندگان و مسئولین شهرستان مواجه شده است.
نظر دهید