• 1400/12/11 - 13:06
  • تعداد بازدید : 475
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت بهداشتی دامپزشکی بر فرآورده های خام دامی از تولید تا مصرف

انجام بیش از 96 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در خوزستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان ، دکتر مصطفی کنار کوهی با اشاره به اینکه بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد ، افزود:  کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی به صورت مستمر توسط بازرسین بهداشتی درسطح استان انجام می‌شود.

کنار کوهی با اشاره به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه  و همچنین اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه  فرآورده های خام ، تصریح کرد: در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت هم استانی های عزیز،  اکیپ های کنترل نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان در سطح استان  اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 96 هزارو  536 نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکت های عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند .

مدیر کل دامپزشکی استان تاکید کرد :شهروندان عزیز کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه  های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 282210
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه