نظارت دامپزشکی خوزستان بر صادرات بیش از 2 میلیون کیلوگرم آبزیان
در دو ماهه اول سالجاری کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان خوزستان بر صادرات انواع آبزیان به میزان بیش از 2 میلیون کیلوگرم نظارت بهداشتی انجام دادند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان بمنظور توسعه پایدار در صادرات فرآورده های خام دامی بویژه آبزیان کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان بصورت تمام وقت در شهرستانهای مبداء صادر کننده آبزیان و همچنین با استقرار در مرزهای خروجی درون استانی نسبت به انجام بازدیدهای تخصصی از محموله های دامپزشکی صادراتی اقدام و سلامت آنها را مورد بررسی قرار می دهند .
مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان اضافه کرد : در دو ماهه نخست سالجاری نظارت های دامپزشکی بر صادرات بیش از 2 میلیون کیلوگرم انواع آبزیان و 150 هزار کیلوگرم انواع دیگر فرآورده های خام دامی صورت گرفته است.
دکتر کنارکوهی در این خصوص بیان کرد : استان خوزستان با داشتن 2 مرز و پایانه زمینی با کشور عراق و 5 بندر آبی صادراتی و وارداتی از مهمترین استانهای کشور در زمینه صادرات و واردات بشمار می رود و در همین راستا کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان با حساسیت بسیار بالا در جهت نظارت بر صادرات و واردات محصولات دامی سالم در مرزهای ورودی و خروجی استان نسبت به کنترل و اعمال بازدید و بازرسی اقدام می کنند .
نظر دهید