معاون سلامت دامپزشکی خوزستان؛
واحدهای پرورش دام در سطح استان با دقت تحت نظارت بهداشتی قرار دارند.
معاون سلامت خوزستان با اشاره به اهمیت سلامت مردم در بخش بیماری های دامی و مشترک گفت : کارشناسان دامپزشکی خوزستان به صورت شبانه روزی و با دقت در حال رصد و پایش و مراقبت از واحدهای پرورش دام هستند.
به گزارش روابط عمومی ادراه کل دامپزشکی استان خوزستان، رضا اسدی معاون سلامت دامپزشکی خوزستان اظهار داشت: دامپزشکی بعنوان متولی سلامت و بهداشت دام نسبت به مراقبت و پایش های فعال و غیر فعال در سطح استان توسط کارشناسان دفاتر تخصصی اقدام می نمایند.
اسدی، وظایف دامپزشکی را در دو گروه بهداشت مواد غذایی با منشا دامی و پیشگیری از بیماری های دامی، طیور و آبزیان عنوان کرد و گفت: بیشترین مواد غذایی مصرفی در سه وعده غذایی مردم در حوزه دام و طیور همچون مرغ، تخم مرغ، عسل، ماهی، گوشت قرمز بوده که بررسی سلامت آن ها در رده های مختلف تولید تا توزیع توسط کارشناسان فنی و ناظران شرعی دامپزشکی به صورت شبانه روزی انجام می شود.
وی همچنین در خصوص بیماری های دام و طیور بیان داشت: کارشناسان و دامپزشکان به صورت شبانه روزی درگیر انواع و اقسام ریشه کنی و ایمن سازی دام های استان بر علیه بیماری های دامی و مشترک بین انسان و حیوان هستند تا این بیماری ها وارد جامعه انسانی هستند.
وی به پیشگیری و کنترل بیماری ها که در ۲ گروه دامی و مشترک هستند اشاره کرد و اظهار داشت: بیماری های دامی همچون تب برفکی و ppr اگر در بین دام ها شیوع یابد از نظر بعد اقتصادی بسیار حائز اهمیت است.
معاون سلامت دامپزشکی استان در خصوص بیماری های واگیر مشترک و زئونوز که حدود 800 مورد است نیز گفت: این بیماری های همچون سل، بروسلوز، شاربن، و هاری هستند که کارشناسان دامپزشکی استان در تمامی مناطق جغرافیایی استان به عنوان اولین سد پیشگیری از بروز بیماری در حال انجام وظیفه هستند .
وی افزود: دامپزشکان و کارشناسان دامپزشکی برای پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک در مناطق سخت گذر علی رغم مجود مخاطرات فراوان وارد شده تا واکسن، سم و مواد ضدعفونی را در مناطق مربوطه به موقع استفاده کنند.
نظر دهید