• 1397/09/24 - 07:35
  • تعداد بازدید : 500
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

3 واحد صنفی متخلف در رامهرمز 24میلیون ریال جریمه شدند

رئیس اداره دامپزشکی رامهرمز گفت: 3 واحد قصابی و مرغ فروشی و رستوران به دلیل تخلف بهداشتی در این شهرستان به پرداخت 24 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.

دکتر بهروز حقیقی ادامه داد: پیرو بازدید‌های دوره‌ای و سرزده واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شهرستان رامهرمز،همکاران این اداره به واحدهای عرضه فرآورده خام دامی شهرستان مراجعه و با مشاهده عرضه گوشت آلوده نسبت به ضبط و معدوم‌سازی آن اقدام کردند.

دکتر حقیقی افزود:در راستای صیانت از سلامت عمومی جامعه و در بازدید های مستمر دامپزشکی واحدهای مذکوربه علت رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی به این جریمه محکوم شدند

وی اظهار داشت: امیدواریم با توجه به بازدیدهای مستمر همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره دامپزشکی شهرستان و با افزایش اطلاع‌رسانی و آگاهی‌های مردمی، روز‌به‌روز شاهد کاهش جرایم و تخلفات بهداشتی در منطقه باشیم.


رئیس اداره دامپزشکی شهرستان رامهرمز خاطر نشان کرد: شهروندان هرگونه تخلف بهداشتی در عرضه گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، ماهی و عسل و سایر آلایش خوراکی دام را به اداره های دامپزشکی گزارش دهند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی
  • کد خبر : 3402
کلمات کلیدی
لینک کوتاه