آغاز اجرای طرح های پایش سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی و خوراک آماده دام در استان خوزستان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان، طرح پایش سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی و خوراک آماده دام طی 12 مرحله در استان اجرا می گردد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، عبداله محمدحسنی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان گفت: طرح پایش سلامت و بهداشت شرایط تولید، نگهداری و عرضه محصولات شیر خام، گوشت قرمز، گوشت مرغ، گوشت آبزیان و خوراک آماده دام در واحدهای تولید و فرآوری، کشتارگاهها و مراکز عرضه مواد خام دامی استان از ابتدای سال 1404 طبق برنامه ریزی اعلام شده در کلیه شهرستانهای استان آغاز و طی 12 مرحله تا پایان سال اجرا میشود.
محمدحسنی افزود: براساس وظایف ذاتی سازمان دامپزشکی کشور برای کنترل و ارتقاء سلامت و بهداشت فرآوردههای خام دامی و خوراک آماده دام در بیش از 4000 واحد تولید، فرآوری و عرضه محصولات مذکور در سطح استان، این عملیات در 12 مرحله و با حجم نمونه برداری بیش از 1200 مورد اجرا خواهد شد. تمامی مراحل پردازش نمونهها و انجام آزمایش کنترلی با استفاده از توان و ظرفیت فنی کارشناسان اداره کل دامپزشکی در آزمایشگاه مرجع این اداره کل انجام میشود.
وی همچنین گفت : هدف از اجرای این طرح شناسایی نقاط بحرانی تهدید کننده بهداشت و سلامت محصولات در چرخه تولید (تهیه و تامین مواد اولیه، تولید، نگهداری و عرضه محصولات) و همچنین ارائه راهکارهای اصولی و فنی از جمله آموزش و آگاهی بخشی نیروی انسانی جامعه هدف جهت حذف مخاطرات تهدید کننده سلامت محصول و در نهایت بهداشت و سلامت جامعه انسانی و شهروندان میباشد. بدیهی است در صورت عدم اصلاح و تغییر در شرایط تولید، نگهداری، عرضه و مصرف محصولات در معرض آلودگی و فساد با هماهنگی مراجع محترم قضایی از فعالیت واحد پیشگیری خواهد شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در پایان اظهار داشت : اداره کل دامپزشکی استان در راستای تحقق شعار بهداشت و سلامت محصول از مزرعه تا سفره تمام تلاش و نیرو خود را به کار گرفته تا ضمن آموزشهای لازم به پرسنل و کار فرمایان واحدها و کارخانجات تولیدی، یک محصول سالم توسط واحد های مذکور در اختیار مصرف کننده نهایی که عموم مردم و شهروندان می باشند قرار گیرد.
نظر دهید