• 1402/06/19 - 11:55
  • تعداد بازدید : 259
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
طرح ملی پایش مزارع پرورش ماهیان گرم آبی و سردآبی خوزستان

اجرای طرح پایش باقیمانده های دارویی، سموم، فلزات سنگین و سایر مواد شیمایی در مزارع پرورش آبزیان سردآبی و گرمابی استان خوزستان

اطمینان از سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی تولیدی و مصرفی با کاهش عوامل شیمیایی شامل باقیمانده های دارویی، سموم و فلزات سنگین در این محصولات است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، عبدالله محمدحسنی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان با اشاره به اینکه یکی از وظایف اداره کل دامپزشکی استان، اطمینان از سلامت و بهداشت فرآورده های خام دامی تولیدی و مصرفی با کاهش عوامل شیمیایی شامل باقیمانده های دارویی، سموم و فلزات سنگین در این محصولات است، افزود: اداره کل دامپزشکی استان در راستای نظارت های بهداشتی با رویکرد شناسایی و حذف مخاطرات بهداشتی و تامین هرچه بهتر غذای ایمن از مزرعه تا سفره برای شهروندان با برنامه ریزی منظم و مستمر و استفاده از توان کارشناسان خبره، عملیات نمونه برداری از مزارع پرورش ماهیان گرم آبی و سرد آبی استان به منظور اجرای طرح ملی پایش باقیمانده های دارو ، سموم ، فلزات سنگین و رنگ ها در این مزارع را آغاز کرده است.

عبدالله محمد حسنی در ادامه گفت:  در همین راستا با ابلاغ سازمان دامپزشکی کشور، طرح پایش در استان خوزستان با نمونه برداری از 322 واحد از مزارع پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی در حال انجام می باشد.

وی ادامه داد: همچنین در محصولاتی مانند شیرخام، تخم مرغ و گوشت قرمز این برنامه سالیانه بصورت مستمر اجرا می شود و مطالعات کاربردی برای ارزیابی مخاطرات فراورده های خام دامی و خوراک دام، ارتقاء کیفیت و بهداشت محصولات واحدهای تولیدی، توزیعی، عرضه و استقرار سامانه های بهداشتی در مراکز تهیه ، تولید ،عرضه و خدمات مرتبط و با افزایش سطح پایش ارزیابی مخاطرات فراورده های دامی، خوراک دام از دیگر برنامه های در دست اجرای اداره کل دامپزشکی استان است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان در پایان هدف از اجرای طرح پاسخ به نگرانی‌های بهداشتی عمومی، تعیین حداکثر مجاز باقیمانده بر اساس مصرف سرانه کشور، شناسایی مخاطرات بهداشتی و اولویت بندی حذف آن‌ها در ماهیان سرد آبی و گرم آبی فراهم کردن شرایط لازم جهت صادرات ماهی و برنامه ریزی برای تدوین طرح‌های پایش باقیمانده‌ها در سال‌های آینده بر اساس نتایج بدست آمده است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 307436
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه