بازدید از شرکت های صنایع غذایی کنسرو ماهی در شوشتر
کارشناسان دامپزشکی شوشتر از شرکت های صنایع غذایی کنسرو ماهی این شهرستان بازدید کردند

سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: کارشناسان دامپزشکی از واحد های صنایع غذائی و تولیدی کنسرو ماهی این شهرستان به جهت بازرسی موارد فنی و بهداشتی بازدید کردند
دکتر مرتضی قریشی بیان کرد: جهت ارتقا کیفیت کار شرکت ها در خصوص نگهداری مواد اولیه، نظافت انبار ،حضور فعال مسئول فنی و ...به مسئولان شرکت های فوق توضیحات لازم ارائه شد.
دکتر قریشی در ادامه افزود: شرکت های فعال در زمینه تولید کنسرو ماهی این شهرستان دارای حساسیت بالای بهداشتی بوده و نظارتهای دقیق دامپزشکی باعث تولید محصولات با کیفیت خواهد شد.
قریشی اظهار داشت: این بازدید ها در راستای حفظ سلامت فرآورده های خام دامی و به تبع آن حفظ سلامت مصرف کنندگان انجام می شود و در این راستا بازدید های مستمر و دقیق صورت خواهد گرفت.