• 1400/12/02 - 11:20
  • تعداد بازدید : 350
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در اداره کل دامپزشکی استان خوزستان صورت پذیرفت:

برگزاری جلسه هم اندیشی با انجمن صنفی کارفرمایی داروخانه های دامپزشکی استان خوزستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان،جلسه هم اندیشی و تبادل نظر با محوریت دستورالعمل نسخه نویسی و نسخه پیچی با حضور معاون سلامت ، رئیس و کارشناس اداره تشخیص و درمان ، رئیس و اعضاء انجمن صنفی کارفرمایی داروخانه های استان خوزستان در محل اداره کل دامپزشکی خوزستان برگزار گردید .

در این جلسه که با هدف افزایش تعاملات و ارتقاء اجرای دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی برگزار گردید ابتدا دکتر اسدی معاون سلامت دامپزشکی خوزستان با اشاره به همکاری و تعامل های فی ما بین مراکز بخش خصوصی  خاصهدارو و درمان و اداره کل دامپزشکی استان ، بر لزوم ارتقاء بیشتر این تعاملات در جهت مطلوب تر شدن هر چه بیشتر خدمات درمانی به دامداران و مرغداران و اجرای هر چه بهتر دستورالعمل های دامپزشکی در این حوزه تاکید نمود .

در ادامه این جلسه دکتر محمود ایرجدوست رئیس اداره تشخیص و درمان نیز با بیان نقاط قوت و ضعف و چالش های موجود، خواستار همفکری اعضاء و ارائه راهکارهای عملیاتی جهت ارتقاء و اجرای برنامه ها شدند .

در ادامه دکتر تقویانپور رئیس انجمن صنفی داروخانه های استان با اعلام آمادگی اعضاء این صنف جهت همکاری و همفکری در این خصوص، همکاری و مشارکت بخش خصوصی با اداره کل دامپزشکی استان را راهکار مناسب جهت پیشبرد اهداف برشمرد.

در ادامه دیگر اعضاء انجمن صنفی داروخانه های دامپزشکی استان ضمن بیان مسائل حوزه دارویی استان در این زمینه به تبادل نظر پرداختند و در پایان مصوبات جلسه  جهت پیگری تصویب گردید و بر اساس آن مقرر شد ضمن ادامه جلسات مشابه با سایر مراکز درمانی و مایه کوبی ، زمینه مناسب برای اجرای هر چه بهتر دستورالعمل نسخه نویسی و نسخه پیچی فراهم گردد تا خدمات دامپزشکی با کیفیت بالاتری به دامداران و مرغداران ارائه گردد .

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 281962
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه