جلسه هماهنگی اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی
جلسه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فراورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان بصورت وبینار در اداره کل دامپزشکی استان خوزستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، دکتر مصطفی کنارکوهی اظهار کرد: برای تأمین ایمنی و امنیت غذایی شهروندان در ایام تعطیلات عید نوروز و ماه مبارک رمضان، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
در ادامه این جلسه معاونت سلامت دامپزشکی استان با اهمیت قرار دادن این طرح در سطح استان بیان کرد: تعداد 26 اکیپ ثابت و 27 اکیپ سیار، متشکل از کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین شرعی استان اجرای این طرح را از تاریخ 1400/12/14 لغایت 1401/02/16 بر عهده خواهند داشت.
اسدی با تشریح برنامه تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بیان کرد که این فرایند از سه بخش هماهنگی، برنامه عملیاتی و نتیجه عملکرد تشکیل گردیده و موفقیت این طرح در گرو ارتقا شاخص های بهداشتی و تامین سلامت جامعه و در نهایت انجام مطمئن مراحل برنامه می باشد.
شایان ذکر است طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان از تاریخ 1400/12/14 لغایت 1401/02/16 به مدت دوماه و با بکارگیری 53 اکیپ و 139 بازرس بهداشتی و شرعی در سراسر استان برگزار می گردد.
نظر دهید