ضبط و معدوم سازی 200 کیلوگرم فرآورده های خام دامی تاریخ مصرف گذشته در شوش
سرپرست اداره دامپزشکی شوش از معدوم سازی 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر قابل مصرف انسانی در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، رضا کعبی آل کثیر سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوش در تشریح این خبر گفت: در بازدید های مستمر کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این اداره از واحدهای نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان مقدار 200 کیلوگرم فرآورده خام دامی به دلیل انقضای تاریخ مصرف کشف و ضبط گردید.
وی در ادامه افزود: این مقدار فرآورده خام دامی کشف شده پس از هماهنگی با مراجع ذیصلاح و برابر با دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
کعبی آل کثیر با اشاره به انجام بازدید های مستمر از مراکز تحت نظارت دامپزشکی عنوان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه تامین امنیت غذایی و سلامت جامعه با متخلفین هیچ گونه مماشاتی انجام نخواهد شد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوش در پایان از شهروندان درخواست نمود: در هنگام تهیه فرآورده های خام دامی به تاریخ تولید،انقضا و همچنین برچسب دامپزشکی توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این خصوص میتوانند مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
نظر دهید