• 1402/08/06 - 13:08
  • تعداد بازدید : 215
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آشنایی کارشناسان و ناظران بهداشتی صنعت نفت اهواز با دستور العمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی

برگزاری کلاس آموزشی فراورده های خام دامی جهت ناظرین و کارشناسان بهداشتی صنعت نفت اهواز

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، سید منصور موسوی نسب مسئول آموزش و ترویج دامپزشکی استان خوزستان در این خصوص اظهار کرد: پیرو هماهنگی های بعمل آمده  در راستای ارتقائ سطح آگاهی کارشناسان بهداشتی صنعت نفت اهواز با دستور العمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور یک دوره آموزشی در خصوص بهداشت فرآورده های خام دامی در محل بیمارستان بزرگ نفت اهواز برگزار گردید.

موسوی نسب در ادامه گفت: افزایش سطح اگاهی ناظرین بهداشتی در مراکز مصرف عمده نقش بسزایی را در ارتقائ سطح کیفی این محصولات دارد و این دوره آموزشی با حضور مسئولین بهداشتی صنعت نفت اهواز و کارشناسان و ناظران بهداشتی در مراکز مصرف فرآورده های خام دامی تحت نظارت صنعت نفت اهواز انجام پذیرفت.

وی افزود: در این دوره آموزشی کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و فرآورده های خام دامی دامپزشکی خوزستان ضمن بیان اصول اساسی مرتبط با فراورده های خام دامی بر رعایت دستور العمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی تاکید نمود.

مسئول آموزش و ترویج دامپزشکی استان در پایان افزود:  افزایش سطح اگاهی ناظرین بهداشتی در مراکز مصرف عمده نقش بسزایی را در ارتقائ سطح کیفی این محصولات و سلامت جامعه را دارد.  

در پایان این دوره آموزشی به پرسش های کارشناسان حاضر در جلسه پاسخ داده شد.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,آموزش و ترویج
  • کد خبر : 309700
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه