• 1403/01/28 - 14:58
  • تعداد بازدید : 69
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

معدوم سازی بیش از 680 هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی ناسالم تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی استان خوزستان در سال 1402

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان: در سال 1402 با افزایش کیفی و کمی نظارت های بهداشتی، 680 هزار کیلوگرم فرآورده های خام دامی ناسالم تحت نظارت مستقیم کارشناسان دامپزشکی استان معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان، ناصر عسکری فرد مدیرکل دامپزشکی خوزستان با بیان این موضوع که نظارت بر بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی از قبیل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، شیر، تخم مرغ و .... از ارکان مهم سلامت جامعه است، گفت: کارشناسان دامپزشکی استان در سال 1402 با تشدید نظارت های بهداشتی موثر بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از مزرعه تا سفره، در افزایش تامین امنیت و سلامت غذایی جامعه نقش موثری داشتند.

 وی با اشاره به رشد چشم گیر 77 درصدی کشف و معدوم سازی فرآورده های خام دامی غیر قابل مصرف در استان گفت: در سال 1402 بالغ بر 860 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی مشکوک در اماکن عرضه و کشتارگاه های دام و طیور ضبط گردید که بیش از 680 هزار کیلوگرم از این فرآورده های ضبطی ناسالم، تحت نظارت کارشناسان دامپزشکی استان خوزستان معدوم و چرخه انسانی خارج گردید.

عسکری هم چنین بیان کرد: با انجام بازدیدهای بهداشتی قبل و بعد از کشتار که توسط کارشناسان مجرب این اداره کل صورت می گیرد بیش از 548 هزار راس دام سبک و سنگین و بیش از 4 میلیون و سیصد هزار قطعه مرغ، بوقلمون و بلدرچین در کشتارگاه های دام و طیور استان تحت نظارت های بهداشتی و شرعی کشتار گردید.

وی در پایان تاکید کرد: هم استانی‌های گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می‌شوند خریداری نمایند و از خرید هرگونه گوشت و لاشه‌هایی که در کنار معابر و جاده‌ها به صورت غیرمجاز کشتار می‌شوند اکیدا خودداری کنند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 317849
کلمات کلیدی
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه