• 1399/06/10 - 09:53
  • تعداد بازدید : 370
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت اداره کل دامپزشکی خوزستان بر بهداشت فرآورده های خام دامی

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان ،نظارت بهداشتی و پایش فرآورده های خام دامی و محصولات دامی از مزرعه تا سفره جهت تضمین سلامت زنجیره غذایی با منشأ دام از جمله برنامه های مستمر اداره کل دامپزشکی استان می باشد که با استفاده از توان کارشناسی و بازرسان دامپزشکی و همچنین بکارگیری روش های تشخیص آزمایشگاهی ، سیستم های رصد و پایش و مانیتورینگ نسبت به این مهم اقدام می نماید.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خوزستان گفت: انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای تولید،توزیع و عرضه محصولات خام دامی در قالب بازرسی های تخصصی روزانه و میدانی،رصد و پایش تمام مراکز مرتبط با فرآورده های دامی شامل نمونه برداری های هدفمند و ادواری و بررسی آزمایشگاهی سلامت محصولات و همچنین عملیاتی کردن برنامه های خود کنترلی و خود ارزیابی مراکز تولیدی از جمله برنامه های در حال اقدام اداره کل دامپزشکی استان است.

دکتر رضا اسدی افزود: در همین راستا بیش از 36 هزار بازدید از مراکز تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی در 5 ماهه ایتدایی سالجاری صورت گرفته است و در خصوص رصد و پایش تعداد 120 مورد نمونه برداری از محصولات تولیدی انجام گرفته است.

اسدی بیان کرد: با توجه به اهمیت آموزش در ارتقاء شاخص های بهداشتی و سلامت برای سالجاری تعداد 316 دوره آموزشی ترویجی محصولات دامی برای سطوح مختلف گروه های مرتبط برنامه ریزی شده است.

وی هدف از برگزاری این دوره ها را آشنایی گروه های مختلفی که به هر نحوی با تولید،توزیع و عرضه محصولات دامی سر و کار دارند دانست و گفت: تأمین بهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی و تولید محصولات بهداشتی جهت جامعه انسانی است.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 255181
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه