• 1399/02/16 - 10:17
  • تعداد بازدید : 280
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کاهش ۴۳ درصدی جوجه‌ریزی در خوزستان

مدیرکل دامپزشکی خوزستان گفت: جوجه‌ریزی از ابتدای اردیبهشت امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال ۴۳ درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا دکتر مصطفی کنارکوهی در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: میزان تولید مرغ در خوزستان نیاز مصرف این استان را تامین می‌کند اما با وجود این میزان کاهش جوجه‌ریزی در ماه‌های آینده با کمبود این کالا در بازار روبه رو خواهیم شد.

وی گفت: در فروردین امسال نیز میزان جوجهریزی در خوزستان نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد کاهش یافته که این میزان کاهش تولید پس از ماه مبارک رمضان در بازار نمایان خواهد شد.

کنارکوهی ادامه داد: برای جلوگیری از ورود مرغ زنده و کشتار به خوزستان با ادارات دامپزشکی تمامی استان های نامه نگاری انجام دادیم تا از ارسال مرغ به خوزستان جلوگیری شود اما همچنان مرغ از استان های دیگر وارد شهرستان آبادان می شود.

وی با اشاره به اینکه این کار برای حمایت از مرغداران انجام می شود افزود: در این راه تمامی دستگاه ها باید حمایت کنند و دلیل ورود مرغ به شهرستان آبادان را باید از مسوولان این شهرستان جویا شد.

کنارکوهی بیان کرد: در پنج سال گذشته متوسط جوجه ریزی سالانه در خوزستان ۲۴ میلیون قطعه بود که ۶۰ درصد نیاز استان را تامین می کرد و پارسال این رقم به ۵۲ میلیون قطعه جوجه افزایش یافت که با توجه به افزایش جمعیت خوزستان این میزان می تواند نیاز استان را به طور کامل تامین کند.

مدیرتوسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این نشست بیان کرد: میزان مصرف مرغ خوزستان در شرایط عادی ۳۰۰ تن در روز است که با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش برگزاری آیین‌ها و تعطیل شدن تالارها و رستوران‌ها این میزان مصرف بسیار کاهش یافته است.

عزت اله صادقی بیان کرد: این میزان کاهش مصرف در کاهش میزان جوجه ریزی نیز تاثیر گذار بوده است.

وی افزود: اتحادیه مرغداران نیز به دلیل کاهش مصرف مرغ و همچنین کاهش قیمت این کالا در خوزستان اعلام کردند در صورتی که شرایط به همین صورت ادامه یابد دیگر امکان تولید مرغ را ندارند.

  • گروه خبری : اخبار اصلی,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 251706
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه