چهارشنبه 12 آذر 1404

flag
لیست اخبار صفحه :5
توصیه های بهداشتی دامپزشکی خوزستان برای پیشگیری از بیماری KHV  در مزارع پرورش ماهیان گرم آبی در سطح استان

توصیه های بهداشتی دامپزشکی خوزستان برای پیشگیری از بیماری KHV در مزارع پرورش ماهیان گرم آبی در سطح استان

ویروس عامل بیماری KHV از خانواده هرپس ویروس ها و وابسته به دما بوده که در دمای 16 تا 25 درجه سانتی گراد به شدت فعال شده و در گونه های حساس به آن که ماهی زینتی کوی و کپور معمولی می باشد، می تواند باعث تلفات در تمام گروه های سنی ماهیان گردد.

اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور در خصوص ویدیوی یکی از شهروندان نگران از « سبز بودن» عضله سینه مرغ

اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور در خصوص ویدیوی یکی از شهروندان نگران از « سبز بودن» عضله سینه مرغ

سبز شدن عضلات سینه مرغ تنها یک سندرم ناشی از کاهش خون رسانی کامل ( کم‌خونی) به عضله عمقی سینه است که سبب تحلیل رفتگی و بافت مردگی می‌گردد و این موضوع هیچگونه ارتباطی با عفونت، بیماری میکروبی و … ندارد.

سازمان دامپزشکی کشور به منظور پیشگیری از شیوع و انتشار بیماری KHV در ماهیان گرمابی کشور و اعلام تلفات مشکوک به ادارات دامپزشکی با صدور اطلاعیه‌ای رعایت اصول امنیت زیستی در مزارع پرورش ماهی گرمابی را متذکر شد.
اطلاعیه بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور به منظور پیشگیری از شیوع و انتشار بیماری KHV در ماهیان گرمابی کشور

سازمان دامپزشکی کشور به منظور پیشگیری از شیوع و انتشار بیماری KHV در ماهیان گرمابی کشور و اعلام تلفات مشکوک به ادارات دامپزشکی با صدور اطلاعیه‌ای رعایت اصول امنیت زیستی در مزارع پرورش ماهی گرمابی را متذکر شد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور