توصیه های بهداشتی دامپزشکی خوزستان برای پیشگیری از بیماری KHV در مزارع پرورش ماهیان گرم آبی در سطح استان
ویروس عامل بیماری KHV از خانواده هرپس ویروس ها و وابسته به دما بوده که در دمای 16 تا 25 درجه سانتی گراد به شدت فعال شده و در گونه های حساس به آن که ماهی زینتی کوی و کپور معمولی می باشد، می تواند باعث تلفات در تمام گروه های سنی ماهیان گردد.
اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور در خصوص ویدیوی یکی از شهروندان نگران از « سبز بودن» عضله سینه مرغ
سبز شدن عضلات سینه مرغ تنها یک سندرم ناشی از کاهش خون رسانی کامل ( کمخونی) به عضله عمقی سینه است که سبب تحلیل رفتگی و بافت مردگی میگردد و این موضوع هیچگونه ارتباطی با عفونت، بیماری میکروبی و … ندارد.