اتمام فاز دوم واکسیناسیون تب برفکی در دام های سبک و سنگین شهرستان شوشتر
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر گفت: 139 هزار راس دام سبک و سنگین در فاز دوم واکسیناسیون تب برفکی ایمن سازی گردید.
با پیگیری های مستمر اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر صورت پذیرفت:
راه اندازی دستگاه تمام مکانیزه فرآوری کله و پاچه در کشتارگاه سنتی دام شهرستان شوشتر
اتمام طرح واکسیناسیون سگ های صاحبدار روستایی در شهرستان شوشتر
واکسیناسیون بیش از 800 قلاده سگ علیه بیماری هاری در جمعیت سگهای صاحب دار روستایی شهرستان شوشتر
ضبط و معدوم سازی بیش از 400 کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ منجمد در شوشتر
بالغ بر 400 کیلوگرم گوشت قرمز و مرغ منجمد غیر قابل مصرف انسانی در شوشتر معدوم گردید.
طرح پایش سرمی بیماری مشمشه در شهرستان شوشتر آغاز شد.
سرپرست اداره دامپزشکی شهرستان شوشتر گفت: طرح پایش بیماری مشمشه در دام های تک سمی (اسب) در این شهرستان آغاز شد.
پلمب سه واحد عرضه فرآوردهای خام دامی در شوشتر
مراکز عرضه کشتار غیر مجاز دام در شوشتر پلمب گردید.
در راستای صیانت از بهداشت عمومی و مواد غذایی سه واحد عرضه فرآورده های خام دامی شامل 2 واحد قصابی و یک واحد کبابی بدلیل عرضه گوشت حاصل از کشتار غیر مجاز با هماهنگی اداره نظارت بر اماکن شهرستان پلمب گردید.
معدوم سازی 18 لاشه گوسفند در کشتارگاه دام شوشتر
18 لاشه گوسفند به دلیل تغییرات ارگانولپتیکی در کشتارگاه دام شوشتر معدوم گردید.
جمع آوری کشتار غیر مجاز دام در جاده شوشتر به اهواز
سرپرست اداره دامپزشکی شوشتر از برخورد با عاملان کشتار غیرمجاز دام در جاده های مواصلاتی این شهرستان خبر داد.
کشتار غیرمجاز دام عاملی برای تهدید سلامت مردم است و صحت و سلامت این دامها مورد تایید دامپزشکی نیست و ذبح دامها بهصورت کاملا غیربهداشتی صورت میگیرد و لذا شهروندان محترم از خرید هرگونه گوشت از مسیرهای جاده ای پرهیز نمایند.
کشف ۲۰۰ کیلوگرم فراورده خام دامی غیر بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی
رئیس اداره دامپزشکی شوشتر از کشف ۲۰۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در طرح تشدید نظارت بهداشتی این اداره خبر داد.
یک واحد قصابی متخلف در شوشتر پلمب شد
یک واحد قصابی متخلف به دلیل عدم رعایت بهداشت عمومی و همچنین عرضه و فروش گوشت غیر قابل مصرف انسانی در شوشتر پلمب شد.
طی بازدیدهای صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی از قصابیهای این شهرستان، یک واحد عرضه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و ایجاد تغییرات ارگانولپتیکی در گوشت قرمز به اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی معرفی و بر اساس حکم صادره از سوی مقامات قضایی پلمب شد.